You are currently viewing 3 grunde til at LED-belysning er den bedste til kontoret

3 grunde til at LED-belysning er den bedste til kontoret

Når det handler om indebelysning er det vigtigt at finde de rigtige pærer. Både hvad angår lysstyrke, men også strømforbrug. Her er LED-belysning ofte kommet på tale i denne sammenhæng. Der er derfor her listet 3 grunde til at LED-belysning er den bedste kontorbelysning.

1. Gode besparelser på elregningen

LED-pærer har den fordel, at de ikke har det store energiforbrug. Det gør, at elregningen bliver mindre, og din virksomheds har dermed et større økonomisk overskud, der gør, at der er flere midler til at gøre arbejdsforholdene bedre. På lang sigt ville elbesparelserne nemlig gøre, at der er flere penge til bedre skriveborde, kontorstole og meget mere. Derudover sætter I også et mindre klimaaftryk, og kan dermed kan I sætte et eksempel for, hvordan man kan være en bæredygtig virksomhed. Det mindre energiniveau kommer blandt andet fra det faktum, at LED-pærer ikke producerer varme, hvilket gør, at energiproduktionen i pærerne ikke ’går spildt’ i en varmeproduktion, og dermed direkte går til at producere lys

2. Lavt energiniveau – høj belysning

Man skulle tro, at det lave energiforbrug ville føre til en lavere belysning, men det er ikke tilfældet – tværtimod. LED-pærer giver en høj belysning på baggrund af et lavt energiforbrug. Det gør, at kontoret bliver bedre oplyst. Det giver et bedre indeklima, da en lavere belysning af en almindelig 60w pære, som med den lavere belysning kan gøre, at de ansatte bliver trættere i længden i forhold til LED-pærer, der frigiver mere lys og dermed gør, at man nemmere kan opretholde energiniveauet.

3. De kan sætte den perfekte stemning til firmafester

LED-lys kan fås i forskellige farver og også i udgaver, hvor de skifter lys. Dette kan være optimalt til firmafester, der både vil blive afholdt på kontoret eller i et andet lokale. Med deres skarpe belysning kan de sætte den helt rigtige stemning og gøre, at firmafesten får et ekstra boost. Det kan også bruges til at sætte dem på en bestemt farve til en dag på kontoret, hvor der skal fokuseres på afslapning og eventuel meditation, kan bestemte farver fra LED-pærerne være med til, at optimere oplevelsen. For eksempel er farven rød den farve med lavest frekvenser, der dermed kan optimere meditationen. LED-lys er dyrere end almindelige glødepærer, men på den lange sigt giver de strømbesparelser, og samtidig bedre lys.