You are currently viewing Oplev de mange fordele ved infoskærme til virksomheder

Oplev de mange fordele ved infoskærme til virksomheder

Det kan være svært at holde alle i virksomheden opdateret på, hvad der sker hvornår og hvorfor. Selv med et godt intranet kan informationen hurtigt gå tabt. Ønsker du at styrke sammenholdet på din arbejdsplads, så kan en infoskærm måske hjælpe jer godt på vej.

Læs med her og få en inspiration til, hvordan en infoskærm kan være både oplysende og bidrage til et stærkt fællesskab på kontoret. Ved du allerede nu, at infoskærme kan hjælpe dig og din virksomhed, kan du finde infoskærme priser og påbegynde projektet.

Hvad er en infoskærm?

Selvom det måske ligger i ordet, at en infoskærm er en skærm med information på, kan de fleste infoskærme meget mere end det.

Infoskærme er typisk fjernsynsskærme, som er placeret steder, hvor mange medarbejdere eller kunder kommer forbi i løbet af en dag. Det giver god mulighed for sprede budskaber til alle – også de som ikke bruger intranettet.

Hvad kan en infoskærm bruges til?

Er du kreativ, kan en infoskærm bruges til mange ting. De kan bruges til at vise besøgende på rette vej i bygningen, promovere de nyeste produkter eller måske fremhæve spændende nyheder i virksomheden. Det er kun fantasien, der sætter grænsen.

Hvad infoskærmen skal bruges til bør dog også være en overvejelse i forhold til dens placering. Er det primært kunder, besøgende eller medarbejdere, som skal se dens budskaber? Hænger skærmen i kantinen bør det for eksempel være relevante beskeder for de, som kommer her, der vises. 

Hvordan kan en infoskærm styrke sammenhold?

En infoskærm kan som nævnt have mange funktioner. Mange tænker nok, at de oftest bruges til at informere om trivielle nyheder i virksomheden, men bruger du og dine kollegaer dem i stedet til for eksempel at dele medarbejdersucceser, så er I godt på vej til at styrke sammenholdet på arbejdspladsen.

Gennem deling af succes bidrager det nemlig til en stolt holdånd og virksomhedskultur. Det kan virke motiverende for medarbejderne og styrke relationerne på kontoret. 

Hvilke andre fordele kan infoskærme give?

Udover praktisk information og godt sammenhold, kan en infoskærm desuden være med til at styrke virksomhedens brand. Når man deler succeshistorier, så både kunder og medarbejdere kan se dem, har det en positiv effekt på virksomhedens ry både som samarbejdspartner og arbejdsplads.

På den måde kan skærmene være med til at tiltrække nye kunder og medarbejdere. I sidste ende vil dette også have positiv indvirkning på den eksisterende medarbejderstab, som vil sætte pris på nyt talent og spændende projekter.