You are currently viewing Sådan kan du indrette store rum til gavn for alle i virksomheden

Sådan kan du indrette store rum til gavn for alle i virksomheden

Selvom storrumskontorer efterhånden er mere reglen end undtagelsen, så er der ikke udelukkende fordele ved at samle alle medarbejderne i samme rum. Det skaber transparens, men det er også forstyrrende. I stedet kan du bruge glasvægge til at inddele rummet i mindre sektioner, samtidig med at du bevarer følelsen af, at medarbejderne sidder i et stort rum. Se her, hvorfor du bør bruge glasvægge, når du indretter kontoret.

Brug glas til at inddele rummet i mindre sektioner

Glasvægge er en glimrende løsning til at indrette store rum på en måde, der gavner alle i virksomheden. Når du bruger glasvægge til at inddele rummet i mindre sektioner, kan du skabe en mere fokuseret og produktiv arbejdsplads, samtidig med at du bevarer en følelse af åbenhed og samarbejde. Læs mere hos Glassmate.

En af fordelene ved at bruge glasvægge i åbne kontormiljøer er, at de giver en fornemmelse af rummelighed, samtidig med at de fungerer som en form for støjisolering. Lyden kan stadig bevæge sig frit gennem rummet, men glasvæggene vil dæmpe den og hjælpe med at skabe bedre akustik samt en mindre støjende arbejdsplads.

Det er især vigtigt i store rum, hvor lydniveauet kan blive for højt og forstyrrende for medarbejderne. Derfor er det muligt at inddele rummet, så de forskellige teams kan sidde i hver deres sektion, men med frit udsyn til de øvrige afdelinger. Det er en fordelagtig løsning, som stadig bevarer fællesskabsfølelsen.

Giv medarbejderne mulighed for at koncentrere sig

En anden fordel ved at bruge glasvægge er, at det skaber bedre mulighed for medarbejderne, når de skal koncentrere sig, samtidig med at der stadig er mulighed for at samarbejde og kommunikere på tværs af rummene – og dét er en vigtig forudsætning for at bevare produktiviteten på arbejdspladsen.

Med glasvægge kan medarbejderne have deres eget rum til at arbejde i, mens de stadig er en del af det større fællesskab på arbejdspladsen. Samtidig kræver det ikke lige så meget kontorbelysning, da glasvæggene ikke skygger, og dermed kan lyset skinne fra sektion til sektion, uden det kræver kunstig belysning i de enkelte rum.

Sidst, men ikke mindst, så er glasvægge en æstetisk og elegant løsning, når du skal indrette store rum på en måde, der både er moderne og tidssvarende. De giver en fornemmelse af eksklusivitet og professionalisme, samtidig med at de er praktiske og funktionelle til gavn for alle i virksomheden.